Adios, adieu, auf wiedersehen, goodbye!

Om maar even mee te gaan met heel bloggend Nederland (en wellicht erbuiten, Oekiboekistan/Belgie/Lutjebroek etc.) ga ik ook een 2012 recap doen. Ik ben benieuwd hoe spannend mijn leven niet was om te lezen voor iemand anders.
Om nog cheesier te zijn, jongens wat is het snel gegaan111!!! OMGLOL! Naar mijn idee heeft elk jaar 12 maanden waarvan ze alle 12 soms niet vooruit te branden waren… Maargoed Madelaine je bent weer eens bezig om alles zo negatief te benaderen, oja sorry daarvoor. Ik ben soms grumpy cat in levende lijven, miauw.

Voordat 2012 begon heb ik mezelf aardig wat beloftes gedaan, volgens mij zijn de belangrijkste uitgekomen. Ik heb geen lijstje bijgehouden van wat die beloftes waren dus wat in het lijstje staat zou eventueel politiek incorrect kunnen zijn, alvast mijn excuus.

De man (welke man).
Toen 2012 in ging riep mijn moeder luidkeels (na x aantal champagne, wijn en wie weet wat er in godsnaam in die oliebol zat) ”VOLGEND JAAR EEN LEUKE VENT VOOR LO”. Voor de niet intimi, toen ik twee jaar oud was kon ik natuurlijk geen Madelaine zeggen en al helemaal niet op z’n Frans (ma-duh-len). Ergens in mijn geniale peuterbrein heb ik dus ”Lo” van mijn naam gemaakt, en tot op de dag van vandaag noemen familie en mijn vriendinnen mij ”Lo”. Verder met het stuk over mannen (vind ik leuk).
Nou moet ik zeggen dat die belofte finaal niet is nageleefd. Ja ik heb het leuk gehad, heb een relatie gehad met een MotorMan, maar ik zit nu toch met Knuffel Kat Ruud op mijn zaterdagavonden. Er is dus iets mis gegaan, misschien moet ik maar niet wachten op de prins op de witte Ducati 848 maar op een understudy op een groene special paint Hayabusa? Maargoed nu ik naar mezelf van een afstandje kijk, ik zit op zaterdagavond met Abba muziek op te bloggen, is het misschien ook niet heel gek dat ik op een dag alleen eindig met Ruud.
Nee dat gaat niet gebeuren, Leren Lenie heeft er wel een eisenlijstje aan over gehouden maar er zijn zat leuke mannen die een motor rijdende vrouw willen toch? TOCH? HALLO?? *krekel geluid.

SGoL IS CoWl.
Wat ik wel heb gedaan is overgaan naar leerjaar twee van mijn studie Integrale Veiligheid. Ook dit jaar heb ik tevaak uit moeten leggen dat ik geen bewaker word, maar dat neem ik maar voor lief. Schouderklopje voor mij!
Als alles goed gaat weet ik zelfs al welke Minor ik wil gaan volgen! Seaport management; Leren lenie goes martime….. klinkt echt als een hele foute soft porno film uit de jaren 90 in Duitsland… next subject.

Motorrijbewijs
Ik wilde twee grote dingen halen: leerjaar 1 van de studie en mijn motorrijbewijs. Op 21 december kwam ik dansend het CBR uit, ik heb hem! En ik ben zo trots als een 12 jarige met een Blackberry. KIJK KIJK KIJK ik heb mijn A.
De motoren van mijn motorvrienden zijn niet meer veilig, wiens motor neem ik mee? Ieneminemute… en nu maar hopen dat ze me niet aangeven voor joy riden. Love you guys.

Ik heb verder het geheugen van een Ikea vergiet, eh in 2012:
–  Ben ik spontaan met vriendin Kirsten een weekend naar Duitsland gegaan.
–  Hebben mijn vriendinnen en ik gelukkig geen Ikea verbod gekregen na een aantal frisbee wedstrijden in het magazijn. En ben ik ook van een bed afgegleden na een semi nieuwjaarsduik erin te maken. In een volle Ikea ja. Check.
Heb ik een fout feest gegeven 0m te vieren dat ik 20 werd. En dat was erg leuk, de confetti opruimen die goede vriend Tibor had gegeven was echter minder. Ik denk dat er nog stukjes te vinden zijn in de tuin van mijn zus.
Werd mijn zus 30, broer 35, en beiden ouders 60! OUD. Waar zijn de rollators?
Heb ik Kerstavond doorgebracht met mijn vriendinnen en dat was echt voor herhaling vatbaar.
Zijn Kirsten en ik fanatiek gaan skaten, ik heb mezelf er erg goed mee weten voor lul te zetten. En nee niet door te vallen, nee ik dacht dat ik kon toeteren (?) en ben in mijn handen gaan klappen toen een auto achteruit onze kant op kwam. Deze anekdote zorgt nog voor veel tranen van het lachen bij Kirsten. MAAR! We hebben wel bijna elke Wednesday Night Skate door ons mooie Rotterdam mee geskate.
On a other sporty note: ik ben begonnen met hardlopen en haal hier veel plezier en energie uit. Tevens samen met Kirsten.
Zijn er veel wijntjes en theepotjes gedronken in Wilskracht met de meiden. Inclusief rondjes door het homobos, met ontmoetingen van naakte mannen (en veel gegil).
Ben ik een (jeugd)vriend verloren, Jeroen je zal op een bijzondere manier altijd bij mij zijn.
Ben ik serieus begonnen met mijn blog! Leuk dat je leest, of scrolt of iig mijn URL intikt. Of Googelt.
Zijn Lindsey en ik naar The Black Keys gegaan, Jesse duizend maal dank voor het tippen van deze band!
Heb ik weer met heel veel plezier gewerkt in BelCompany. #gadgetnerd1337
– Heb ik vast nog veel meer leuke momenten meegemaakt (rijden in een ibiza Bocanegra WIEW snel!) , ook minder leuke momenten maar ik ben blij dat ik zo vergeetachtig ben om die reden.


2013 what shall thy bring me?
Ik hoop in ieder geval op/ in 2013:
– De prins op de Ducati
– De Ducati alleen is ook goed
– De prins alleen ook maar dan wil ik alsnog een motor hoor.
– Een leuke Suzuki SV650 S
– Veel motorritjes
– Nog meer leuke reacties op mijn blog
– Gezonde familieleden (met name mijn lieve stiefvader) en vriendinnetjes die het goed (beter) krijgen. Vooral lieve Kirsten verdient heel veel knuffels en kusjes (niet van vreemden) en lieve Lindsey heeft een schop onder d’r mooie derriere nodig <3. Love you chicks as much as I love sleeping.
– Worden er nog veel dansjes gedaan in Rotown, is de Ikea echt niet veilig en hoop ik weer vaak zo hard te lachen dat ik aan ‘t zuurstof zou moeten.
– Ga ik mijn best doen op leerjaar 2 van de studie.
– Met plezier in BC werken en weer geweldige vragen krijg (”Heeft u ook de Galaxy Aids?”)
– Zijn de paniekaanvallen een stuk minder, het gaat al de goede kant op.
– Een iMac
– Ga ik sowieso naar Iron Maiden en Lana Del Rey.
– Mijn eerste tattoeage
– Dat ik de 5KM van de marathon van Rotterdam op mijn Nike Lunarglides uit huppel.
– Een duitse herder puppy (die komt er niet want ik heb Floortje thank god nog, maar he dromen mag!).

Verder hoop ik op veel plezier en liefde. Voor iedereen :). For you, and you, and you too, and yeah also you. En goede voornemens? Die heb ik niet. Want met mijn geheugen weet ik die van 2011 pas in 2014 weer.
En daarmee sluit ik 2012 als blogjaar af.

En nu gaan we dansen op Abba, teveel oliebollen eten en bubbels drinken.
GHEPPIE NIEW JIER

4 thoughts on “Adios, adieu, auf wiedersehen, goodbye!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s