Ho ho ho.

003fb60a560b11e3908812d3c63eaff1_6Ja! Eindelijk zijn mijn favoriete feestdagen van het jaar er weer. Vanavond is het Kerstavond, het begin van een twee daags feestfestijn eetfestijn.
Al sinds ik klein ben vind ik Kerst geweldig, met Sinterklaas heb ik nooit was gehad. Misschien komt het door dat mijn broer en zus een respectievelijke 10 en 15 jaar ouder zijn, maar goed. Kerst dus. Yay!

Falalala
Falalala

Al sinds het geoorloofd is staan er hier kerstliedjes aan, en zing ik keihard,vals en al wijzend naar de kat, mee met ‘All I Want For Christmas’. Ik houd van kerstliedjes, al zijn ze 38 jaar oud en zingen ze over gay happy meetings, I love it like Gerard Joling loves glitters.

Vanavond vieren wij Kerstavond in ons eigen huisje (!), met mijn vriendinnen en hun aanhang. De foute cadeautjes liggen onder de kerstboom. We hebben echt teveel eten in huis gehaald, gaan het ‘Ik houd van holland’-spel spelen en wagen ons wellicht aan een potje ‘Zap de neger’. Op de achtergrond natuurlijk foute kerstliedjes, en de kitten krijgt haar kerstmannenpakje aan. Het enige wat mist, is sneeuw. Op eerste Kerstdag ben ik bij mijn moeder, en op tweede kerstdag werk ik maar ben ik ‘s avonds heerlijk gourmetten bij m’n schoonouders :). Ik heb er zin ‘an. En voor diegene die ook drie dagen gaan gourmetten, succes.

En omdat ik nu nog naar de Albert Heijn moet voor twee dingetjes, het huis nog moet op ruimen en mezelf in een jurkje moet hijsen, houd ik het kort.

Fijn Kerstfeest allemaal!

Mogen jullie rollend naar huis gaan, 10 kilo aankomen van het gourmetten, cadeau’s krijgen die je eigenlijk liever aan een 4 jarige geeft en tipsy worden van de advocaat.

En om echt af te sluiten, hier een paar van mijn favoriete kerstliedjes:

En als klap op de vuurpijl (just kidding, dat moet 31 december pas), Mariah Carey die… vals zingt.

2 thoughts on “Ho ho ho.

 1. Mja er is een hoop mis mee maar echt vals is het toch niet hoor. D’r stem slaat over, valt zelfs weg en ze kiest er voor om andere loopjes te nemen omdat ze duidelijk minder lekker bij stem is dan anders maar vals is t toch nog net niet.
  Maar dat is mijn mening met m’n muzikale achtergrond. Echt mooi is trouwens niet, daar heb je helemaal gelijk in 😉

  Mijn kerst begint ook altijd al op kerstavond, leuk om een blog te lezen van iemand die ook kerstavond viert 🙂
  Fijne dagen en eet smakelijk!

  1. Dan hebben wij een ander idee bij ‘vals zingen’. Maar dat maakt niks uit! Heb al gelezen dat deze versie niet correct is, maar het is fijn om je even niet schuldig te voelen dat je als leek dit nummer mee krijst haha.

   Ik vier al m’n hele leven kerstavond! Vind het ook veel leuker dan bv. tweede kerstdag.

   Jij ook een fijne kerst!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s