De internetheldin.

”De internetheldin”.

Hi! Ik ben Madelaine. Een 22 jarige studente of ‘petrolhead on heels’ uit het bruisende Rotterdam. Je bent beland op mijn persoonlijke blog, naast Vixenbites ben ik automotive fotografe onder de naam VXN Rides. Ik heb een kat die luistert naar Empakket maar ook naar Emzy, ik heb drie tattoo’s, een zus en een broer en ik had een angststoornis. Over dit soort dingen, en van alles en nog wat schrijf ik al  zo’n twee jaar op Vixenbites.

Je kan me blij maken met: kittens, motoren, auto’s, bordspelletjes, goede rode wijn, sigaretjes, concerten, fotografie, boeken, alles van Apple, een dag alleen maar op Tumblr zitten en Simsen, ASMR filmpjes om te kunnen slapen, goede muziek, vrienden en gezelligheid, goede gesprekken, lachen om drie keer niks, alles waar citroen in zit, Rotterdam,  motorrijden, nieuwe pennen en notitieboekjes, en nog veeeeel meer.

Je maakt mij niet blij met: korte pittige kapsels, witte leggings, baby on board stickers, mensen zonder passie voor auto’s, mensen die hun kenteken niet weten, lang wachten in een rij, het openbaar vervoer, stinkende mensen, dronken mensen, mensen die zeggen dat ze zichzelf doodrijden op de motor, InHolland (hier studeer ik dan weer wel), vis, parkeergeld moeten betalen,  en nog veeeeel meer.

Enjoy :).

4 thoughts on “De internetheldin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s